Om Allspice.dk

Allspice.dk er en færdiglavet Krydderiblanding der gør din madlavning nem!

Du vælger hvad I skal spise, tilsætter den mængde Allspice krydderier,
som du synes passer til din ret, og så er der mad om lidt 🙂

Klik på menupunktet ‘Opskrifter’, og få inspiration til dit næste måltid…

Allspice.dk er en færdigblandet Krydderiblanding, som du kan bruge til nærmest alle slags kød, fisk og grøntsagsretter samt i salater. Allspice smager også fantastisk i Vegetarretter.
Allspice.dk indeholder 18 forskellige krydderier.
Bla. Læsø Salt, Oregano, Basilikum, Timian, Grov Chili, Karry, Allehånde, Stødt Laurbær, Spidskommen, Dild, Koriander, Kørvel, Ramsløg, Merian, Paprika m.fl.

Allspice.dk Krydderiblandingen er smagprøvet af en masse forskellige mennesker. Lige fra dem der har dét at lave mad som erhverv, passion eller hobby, og til dem der ønsker at det skal være nemt, og vil have aftensmaden færdig i en fart. De forskellige, har sagt god for blandingen, og har været alt fra begejstret til at sige at blandingen er god. Alt i alt, har Allspice fået rosende ord med på vejen. Det er jo en glæde, da udviklingen af Allspice Krydderiblandingen startede helt tilbage i 2009, og har gennemgået en del trin for, at kunne ende op med at være et krydderi, du kan anvende til stort set al din madlavning.

Prøv Allspice.dk Krydderiblanding, og bedøm selv. Jeg hører meget gerne din mening/dine kommentarer, og du er hjertelig velkommen til at dele dine Allspice opskrifter med andre brugere her på sitet. Send dine opskrifter på mail til: allspice.dk@gmail.com og skriv venligst ‘Opskrift’ i emnelinjen, tak.

Herunder ser du et par eksempler på Allspice.dk Krydderiglas

Allspice Krydderiblanding er en perfekt Værtindegave, eller gaven til dig selv!

Allspice.dk Krydderiblanding i 4-kantet glas (110 ml.) med grøn/guld juledug og jute julebånd. 1 stk. 45,- kr., 10 stk. 360,- kr. SPAR 20% ved køb af 10 glas

Allspice Krydderiblanding er en perfekt Værtindegave, eller gaven til dig selv!

Allspice.dk Krydderiblanding i 4-kantet glas (110 ml.) med rød/guld juledug og guld julebånd. 1 stk. 45,- kr., 10 stk. 360,- kr. SPAR 20% ved køb af 10 glas

1 Allspice Krydderiglas 45,- kr.

10 stk. 360,- kr. SPAR 20% ved køb af 10 glas

 

 

 

 

 

Læg din besked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.